Ha már unod, hogy mindig copfban van a hajad, de az is elképzelhetetlen, hogy rövidre vágatod a hajad, akkor íme néhány nyári frizura 2022-ből. 

Tény, hogy a copf az egyik legnépszerűbb hajviselési forma, hiszen könnyen elkészül és kényelmes. Egy idő után viszont unalmas, és egy idő után káros is, ha nagyon szorosra fogjuk a hajunkat. Anabel Kingsley hajspecialista a Daily Mailnek beszélt arról, milyen károkat okozhat egy szoros lófarok. A szakember a lapnak arról beszélt, hogy sok nőnek ez a leggyorsabb és leghatékonyabb mód, amivel kezelni tudja a haját. Emiatt bele se gondolnak, milyen károkat is okozhatnak. Sporthoz, munkához, de akár az otthoni házimunkához is szoros copfot vagy kontyot készítenek, amitől aztán hosszútávon sérül a haj.  A túl szoros copf ugyanis roncsolja a hajszálakat – emiatt azok el is törhetnek. A folyamatos feszülésnek és húzódásnak köszönhetően az sem ritka, hogy kihullanak a hajhagymákkal együtt. Ha ezt sokáig így használjuk, az hosszútávon akár kopaszodáshoz is vezet.

Nyári frizura 2022: amiért te is biztos fodrászhoz mész!

Az új (haj)trendek szinte hétről-hétre változnak, de a haj ettől függetlenül akár éveket is túlélhet. Gondoljunk csak a bob frizurára, amely könnyű, laza és még menő is. Az idei év abszolút nyerő stílusa a boyfriend bob, amiről Adam Reed, a L'Oréal Professionnel brit szerkesztőségi nagykövete azt mondta, ezt a hajat úgy kell elképzelni, mint egy szögletesebb, kontúrosabb, rövidebb és egy kicsit tömbösített bob frizurát. A végeredmény könnyed, abszolút hordható, ráadásul a személyiségedhez mérten változtatható! szerint - idézte a Joy. Ez a frizura amúgy minden évszakban viselhető, nem csak a nyárhoz kötődik. 

A femina galériája a legjobb nyári frizuráról itt tekinthető meg.


Természetes vitamintartalma, antioxidáns hatása miatt a Catalase kapszula nem csak a hajunkra, de az egész szervezetünkre pozitívan hat. Szerezd be még most!